Verhuizen

Van Rooijen Verhuizingen verzorgt al meer dan veertig jaar complete verhuizingen van en naar Scandinavië!

Offerte aanvragen

Verhuizen

Verhuizen over landsgrenzen is een ingrijpende gebeurtenis. U wilt natuurlijk dat dit vlekkeloos verloopt. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u een zorgeloze verhuizing aan. Wij transporteren uw bezittingen op een veilige en efficiënte manier naar uw nieuwe bestemming.

Wij verzorgen verhuizingen van en naar Nederland, Duitsland, Zweden, Finland, Denemarken en Noorwegen. Dit doen wij al meer dan veertig naar grote tevredenheid van onze klanten.
Lees verder welke vorm van verhuizing en transport bij uw situatie past!

Internationale verhuizingen

Van Rooijen verhuizingen heeft meer dan veertig jaar ervaring met verhuizingen van en naar Scandinavië. Maar wist u dat wij door heel Europa verhuizingen verzorgen? U bent bij ons aan het juiste adres als u een zorgeloze en betaalbare verhuizing wilt. Kijk bij ons ritoverzicht of u kunt profiteren van groupage verhuizingen door heel Europa. Uw inboedel wordt samen met die van anderen getransporteerd naar de plaats van bestemming. U bespaart dan flink op uw verhuiskosten. Ook voor andere vormen van verhuizen en transport door heel Europa kunt u bij ons terecht.

Complete verhuizingen

Laat uw complete verhuizing door Van Rooijen verhuizingen uitvoeren. Wat houdt dat in? Ervaren verhuizers demonteren uw meubels en pakken al uw bezittingen vakkundig en veilig in. Na transport pakken wij uw spullen uit en zetten we de meubels weer in elkaar. Wij maken tijdens de verhuizing gebruik van ervaren verhuizers en professionele hulpmiddelen. U heeft nergens omkijken naar. Laat uw complete verhuizing maar aan ons over.

Groupage verhuizingen

Van Rooijen verhuizingen biedt ook groupage verhuizingen aan. Wij informeren u graag over onze ingeplande groupage transporten door heel Europa. In ons ritoverzicht ziet u welke bestemmingen er voor de komende weken op de agenda staan. Met een groupage verhuizing profiteert u van het feit dat het transport van uw inboedel gecombineerd kan worden met die van anderen. U bespaart daarmee fors op de verhuiskosten. Op de plaats van bestemming wordt de inboedel weer als een normale verhuizing verwerkt. Wist u dat u al vanaf één doos of meubelstuk gebruik kunt maken van onze dienst!

Verhuistransport

Laat Van Rooijen verhuizingen alleen het transport van uw verhuizing verzorgen. U zorgt zelf dat u al uw goederen in- en weer uitpakt. Ook meubels demonteert en monteert u zelf. De verhuizers laden alleen uw goederen in en uit de vrachtwagen. U doet op deze manier veel zelf en houdt daarmee de kosten van de verhuizing zo laag mogelijk. Het transport van uw inboedel is nog steeds in de vertrouwde handen van Van Rooijen verhuizingen.

Export verhuizingen

Soms wordt uw inboedel verscheept of in containers vervoerd. Dat vraagt om speciale aandacht als het gaat om het verpakken van uw bezittingen. U wilt natuurlijk niet dat kostbare eigendommen beschadigen. Van Rooijen verhuizingen verpakt uw waardevolle bezittingen, zoals schilderijen of meubelstukken, dusdanig dat ze goed beschermd zijn. Er zijn ook extra mogelijkheden om schilderijen in te laten kratten voor nog meer bescherming tijdens het transport.

Autotransport

Een verhuizing binnen Europa vraagt de nodige aandacht. Heeft u geen zin of tijd om met uw auto naar de nieuwe plaats van bestemming te reizen? Van Rooijen verhuizingen verzorgt graag het transport van uw auto. En u neemt het vliegtuig. Wij beschikken over de juiste transportmiddelen om, zonder tussenkomst van derden, uw auto vakkundig in te laden en te vervoeren naar de nieuwe plaats van bestemming. Kijk voor een goedkope oplossing bij groupage verhuizingen en het ritoverzicht.

© 2023 Van Rooijen verhuizingen Disclaimer Voorwaarden Privacy- & cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter