Home Zweden specialist

Verhuizen naar Zweden

Denkt u eraan om naar Zweden te verhuizen? Bij Van Rooijen Verhuizingen staan we klaar om deze belangrijke stap voor u zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Met meer dan veertig jaar ervaring zijn wij dé specialist in verhuizingen naar Zweden, en dat merkt u direct aan onze expertise en klantgerichte aanpak.

Zweden staat bekend om zijn adembenemende natuur, uitgestrekte bossen en kalme sfeer. Het land biedt een unieke levensstijl die velen aantrekt. Bij Van Rooijen begrijpen we de specifieke uitdagingen van een verhuizing naar Zweden. Onze vrachtwagens zijn volledig uitgerust om extreme weersomstandigheden te trotseren, waardoor uw verhuizing zelfs in de wintermaanden zonder problemen verloopt.

Voordat u naar Zweden verhuist, zijn er enkele belangrijke zaken om te regelen. Denk hierbij aan het verkrijgen van een verblijfsvergunning, een persoonsnummer, het zoeken van een woning en het vinden van een baan. Deze stappen kunnen ingewikkeld lijken, maar bij Van Rooijen Verhuizingen staan we u bij met deskundig advies en begeleiding bij het invullen van de benodigde documenten. We zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent om aan uw nieuwe leven in Zweden te beginnen.

Kies voor een betrouwbare partner voor uw verhuizing naar Zweden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Benodigdheden verhuizen
naar Zweden


  • Persoonsnummer;
  • Zorgverzekering;
  • Bankrekening;
  • Verblijfsvergunning;
  • Verhuizing van uw bezittingen

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zorgeloze verhuizing naar Zweden.

Elke week naar Zweden

Elke week rijden wij langs de volgende grote steden:
Malmö, Halmstad, Göteburg, Karlstad, Stockholm, Linköping, Kalmar, Karlskrona en Kristianstad.

Ook andere plaatsen in Zweden behoren tot de mogelijkheden, zoals:
Arjeplog, Åmål, Arvidsjaur, Borås, Borlänge, Falkenberg, Gävle, Helsingborg, Jokkmokk, Jönköping, Karlskoga, Karlskrona, Kristinehamn, Kungsbacka, Lund, Mariastad, Örebro, Oskarshamn, Östersund, Överkalix, Pitea, Sandviken, Skara, Skövde, Skellefteå, Stenungsund, Strömsund, Sundsvall, Sunne, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Värnamo, Västervik, Växjö, Vimmerby en Ystad.

Bespaar op uw verhuiskosten met onze efficiënte groupage verhuizingen naar Zweden!


Profiteer van onze groupage verhuizingen naar Zweden! Omdat Van Rooijen verhuizingen wekelijks richting Zweden rijdt, kunnen we uw inboedel samen met die van anderen vervoeren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen voor uw verhuizing.

Wij bieden een complete verhuisservice aan, waarbij we zowel het in- en uitpakken van uw goederen als het demonteren en monteren van meubels voor onze rekening nemen. Als u liever zelf inpakt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Met onze veilige transportdiensten zorgen we ervoor dat uw inboedel veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Aankomende ritten


U vindt hier een overzicht van onze ritten door Europa in de komende weken. Mogelijk kunnen wij uw verhuizing combineren met een geplande rit en u hierdoor een scherp prijsvoorstel aanbieden.

Week 28
Heen & terug

Benelux


Zweden

Rit naar Malmo, Jonkoping, Stockholm, Uppsala, Orebro, Goteburg

Week 28
Heen & terug

Benelux


Denemarken

Rit naar Copenhagen

Geïnteresseerd in meer informatie?


Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

    Verhuizingen van en naar Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Finland, Denemarken & Noorwegen