Home Zweden specialist

Verhuizen naar Zweden

Overweegt u een verhuizing naar Zweden? Van Rooijen verhuizingen staat voor u klaar om deze belangrijke stap soepel en zorgeloos te laten verlopen. Met meer dan veertig jaar ervaring zijn wij dé specialist in verhuizingen naar Zweden, en dat merkt u direct.

Zweden is een prachtig land dat bekend staat om zijn rustgevende sfeer, uitgestrekte natuurgebieden en ongerepte bossen. Bij Van Rooijen begrijpen we de specifieke uitdagingen van een verhuizing naar Zweden. Onze vrachtwagens zijn volledig uitgerust om extreme weersomstandigheden te trotseren, waardoor een verhuizing in de winter geen enkel probleem is.

Voordat u naar Zweden verhuist, zijn er enkele belangrijke zaken om te regelen, zoals een verblijfsvergunning en een persoonsnummer. Bij Van Rooijen verhuizingen helpen we u graag met deskundig advies en begeleiding bij het invullen van de benodigde documenten, zodat u goed voorbereid aan uw nieuwe leven in Zweden kunt beginnen.

Benodigdheden verhuizen
naar Zweden


  • Persoonsnummer;
  • Zorgverzekering;
  • Bankrekening;
  • Verblijfsvergunning;
  • Verhuizing van uw bezittingen

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een zorgeloze verhuizing naar Zweden.

Elke week naar Zweden

Elke week rijden wij langs de volgende grote steden:
Malmö, Halmstad, Göteburg, Karlstad, Stockholm, Linköping, Kalmar, Karlskrona en Kristianstad.

Ook andere plaatsen in Zweden behoren tot de mogelijkheden, zoals:
Arjeplog, Åmål, Arvidsjaur, Borås, Borlänge, Falkenberg, Gävle, Helsingborg, Jokkmokk, Jönköping, Karlskoga, Karlskrona, Kristinehamn, Kungsbacka, Lund, Mariastad, Örebro, Oskarshamn, Östersund, Överkalix, Pitea, Sandviken, Skara, Skövde, Skellefteå, Stenungsund, Strömsund, Sundsvall, Sunne, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Värnamo, Västervik, Växjö, Vimmerby en Ystad.

Bespaar op uw verhuiskosten met onze efficiënte groupage verhuizingen naar Zweden!


Profiteer van onze groupage verhuizingen naar Zweden! Omdat Van Rooijen verhuizingen wekelijks richting Zweden rijdt, kunnen we uw inboedel samen met die van anderen vervoeren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen voor uw verhuizing.

Wij bieden een complete verhuisservice aan, waarbij we zowel het in- en uitpakken van uw goederen als het demonteren en monteren van meubels voor onze rekening nemen. Als u liever zelf inpakt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Met onze veilige transportdiensten zorgen we ervoor dat uw inboedel veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Aankomende ritten


U vindt hier een overzicht van onze ritten door Europa in de komende weken. Mogelijk kunnen wij uw verhuizing combineren met een geplande rit en u hierdoor een scherp prijsvoorstel aanbieden.

Week 51
Heen & retour

Benelux


Noorwegen

Rit naar via Zweden naar Oslo

Week 02
Heen & retour

Benelux


België

Rit naar Brussel via Antwerpen en gent

Week 02
Heen & retour

Benelux


Zweden

Rit naar Malmo, Jonkoping, Stockholm , Orebro, Goteburg

Geïnteresseerd in meer informatie?


Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

    Verhuizingen van en naar Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Finland, Denemarken & Noorwegen