Home Verhuizen

Verhuizen met Van Rooijen

Van Rooijen Verhuizingen verzorgt al meer dan veertig jaar complete verhuizingen van en naar Scandinavië!

Verhuizen over landsgrenzen is een ingrijpende gebeurtenis. U wilt natuurlijk dat dit vlekkeloos verloopt. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u een zorgeloze verhuizing aan. Wij transporteren uw bezittingen op een veilige en efficiënte manier naar uw nieuwe bestemming.

Wij verzorgen verhuizingen van en naar Nederland, Duitsland, Zweden, Finland, Denemarken en Noorwegen. Dit doen wij al meer dan veertig naar grote tevredenheid van onze klanten.

Internationale verhuizingen


Van Rooijen verhuizingen heeft meer dan veertig jaar ervaring met verhuizingen van en naar Scandinavië. Maar wist u dat wij door heel Europa verhuizingen verzorgen? U bent bij ons aan het juiste adres als u een zorgeloze en betaalbare verhuizing wilt. Kijk bij ons ritoverzicht of u kunt profiteren van groupage verhuizingen door heel Europa. Uw inboedel wordt samen met die van anderen getransporteerd naar de plaats van bestemming. U bespaart dan flink op uw verhuiskosten. Ook voor andere vormen van verhuizen en transport door heel Europa kunt u bij ons terecht.

Complete verhuizingen


Laat uw complete verhuizing door Van Rooijen verhuizingen uitvoeren. Wat houdt dat in? Ervaren verhuizers demonteren uw meubels en pakken al uw bezittingen vakkundig en veilig in. Na transport pakken wij uw spullen uit en zetten we de meubels weer in elkaar. Wij maken tijdens de verhuizing gebruik van ervaren verhuizers en professionele hulpmiddelen. U heeft nergens omkijken naar. Laat uw complete verhuizing maar aan ons over.

Groupage verhuizingen


Van Rooijen verhuizingen biedt ook groupage verhuizingen aan. Wij informeren u graag over onze ingeplande groupage transporten door heel Europa. In ons ritoverzicht ziet u welke bestemmingen er voor de komende weken op de agenda staan. Met een groupage verhuizing profiteert u van het feit dat het transport van uw inboedel gecombineerd kan worden met die van anderen. U bespaart daarmee fors op de verhuiskosten. Op de plaats van bestemming wordt de inboedel weer als een normale verhuizing verwerkt. Wist u dat u al vanaf één doos of meubelstuk gebruik kunt maken van onze dienst!

Verhuis transport


Laat Van Rooijen verhuizingen alleen het transport van uw verhuizing verzorgen. U zorgt zelf dat u al uw goederen in- en weer uitpakt. Ook meubels demonteert en monteert u zelf. De verhuizers laden alleen uw goederen in en uit de vrachtwagen. U doet op deze manier veel zelf en houdt daarmee de kosten van de verhuizing zo laag mogelijk. Het transport van uw inboedel is nog steeds in de vertrouwde handen van Van Rooijen verhuizingen.

Export verhuizingen


Soms wordt uw inboedel verscheept of in containers vervoerd. Dat vraagt om speciale aandacht als het gaat om het verpakken van uw bezittingen. U wilt natuurlijk niet dat kostbare eigendommen beschadigen. Van Rooijen verhuizingen verpakt uw waardevolle bezittingen, zoals schilderijen of meubelstukken, dusdanig dat ze goed beschermd zijn. Er zijn ook extra mogelijkheden om schilderijen in te laten kratten voor nog meer bescherming tijdens het transport.

Autotransport


Een verhuizing binnen Europa vraagt de nodige aandacht. Heeft u geen zin of tijd om met uw auto naar de nieuwe plaats van bestemming te reizen? Van Rooijen verhuizingen verzorgt graag het transport van uw auto. En u neemt het vliegtuig. Wij beschikken over de juiste transportmiddelen om, zonder tussenkomst van derden, uw auto vakkundig in te laden en te vervoeren naar de nieuwe plaats van bestemming. Kijk voor een goedkope oplossing bij groupage verhuizingen en het ritoverzicht.

De garanties van van Rooijen Verhuizingen


  • Veilige en zorgvuldige verhuizing: Bij ons bent u verzekerd van een veilige en zorgvuldige verhuizing van uw bezittingen.
  • Punctualiteit en betrouwbaarheid: Wij hechten veel waarde aan punctualiteit en betrouwbaarheid, zodat uw verhuizing volgens planning verloopt.
  • Ervaren en professioneel personeel: Ons team van ervaren professionals zorgt voor een efficiënte en probleemloze verhuizing.
  • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons centraal. We streven ernaar aan al uw verwachtingen te voldoen.

Precies volgens afspraak; alles zeer goed en snel geregeld. Kon altijd terecht met vragen, zowel telefonisch als via mailcontact. Nog bedankt voor de goede service!

Mirjam, uit Vianen

Werd heel snel geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen of informatie. Duidelijke afspraken en prijzen. Snelle en goede service.

Kim, uit Oud-Beijerland

Wij zijn verhuisd van Zweden naar Nederland en hebben goede service ervaren en onze spullen waren ook snel geleverd.

Joep , uit Amsterdam

Verhuizingen van en naar Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Finland, Denemarken & Noorwegen