Home Over ons

Over van Rooijen Verhuizingen

Van Rooijen Verhuizingen is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen van en naar Scandinavië, met een specifieke focus op Zweden. Met meer dan veertig jaar ervaring als internationale verhuizer, hebben wij de expertise en kennis om uw verhuizing probleemloos te laten verlopen.

Ons moderne wagenpark en professionele hulpmiddelen stellen ons in staat om uw verhuizing efficiënt en veilig uit te voeren. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met verhuisdekens, meubelwagens, steekwagens en een opbouwlift. Met onze ruime ervaring en vakkennis kunt u met een gerust hart uw verhuizing aan ons toevertrouwen.

Bovendien zijn wij trots op ons erkende verhuizer keurmerk, wat aantoont dat wij voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden en een betrouwbare partner zijn voor uw verhuizing.

Het team van van Rooijen


De garanties van van Rooijen Verhuizingen


  • Veilige en zorgvuldige verhuizing: Bij ons bent u verzekerd van een veilige en zorgvuldige verhuizing van uw bezittingen.
  • Punctualiteit en betrouwbaarheid: Wij hechten veel waarde aan punctualiteit en betrouwbaarheid, zodat uw verhuizing volgens planning verloopt.
  • Ervaren en professioneel personeel: Ons team van ervaren professionals zorgt voor een efficiënte en probleemloze verhuizing.
  • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons centraal. We streven ernaar aan al uw verwachtingen te voldoen.

Een professioneel verhuisbedrijf waarbij communicatie naar de klant centraal staat. Absoluut aan te raden!

Simon, uit Zweden

Werd heel snel geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen of informatie. Duidelijke afspraken en prijzen. Snelle en goede service.

Kim, uit Oud-Beijerland

Precies volgens afspraak; alles zeer goed en snel geregeld. Kon altijd terecht met vragen, zowel telefonisch als via mailcontact. Nog bedankt voor de goede service!

Mirjam, uit Vianen

Verhuizingen van en naar Nederland, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Finland, Denemarken & Noorwegen