Verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar Zweden is voor de meeste mensen een grote stap. Ook al is het vaak een droom om naar Zweden te verhuizen, kun je de verhuizing zien als nachtmerrie. Van Rooijen verhuizingen zorgt ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Met meer dan veertig jaar ervaring zijn wij Zweden-specialist en dat merkt u meteen.

Zweden is een prachtig land. Het op vier na dunstbevolkte land is maar liefst 10 á 11 maal groter dan Nederland. Ben je dus opzoek naar een rustgevende woonplaats, dan is dit Scandinavische land uw perfecte bestemming. De uitgestrekte naaldbossen zorgen voor een oase aan rust en de onaangetaste natuurgebieden zorgen voor een garantie op ontspanning. 

Wij kennen Scandinavië, en Zweden in het bijzonder, als geen ander. Met de ervaring en de juiste voorkennis van het land voorkomen we vooraf eventuele problemen. Onze vrachtwagens zijn compleet uitgerust en volledig bestand tegen extreme weersinvloeden. Verhuizen naar Zweden in de winter is dus ook geen enkel probleem.

Zweden is een prachtig land. Het is dan ook niet vreemd dat je hier naartoe wilt verhuizen. Voordat je met van Rooijen in zee gaat om naar Zweden te verhuizen, moet je wel een aantal zaken geregeld hebben. Als Nederlander heb je een verblijfsvergunning nodig om in Zweden te wonen. Althans, als je langer dan drie maanden in Zweden wilt wonen.

"Precies volgens afspraak; alles zeer goed en snel geregeld. Kon altijd terecht met vragen, zowel telefonisch als via mailcontact. Nog bedankt voor de goede service!’’ - Mirjam, uit Vianen, over onze service via klantenvertellen.nl.

Wanneer je naar zweden verhuist, is het zeer verstandig om een persoonsnummer aan te vragen. Het persoonsnummer van Zweden is vergelijkbaar met het burgerservicenummer in Nederland. Er is hier wel een groot verschil in, de Zweden gebruiken het namelijk veel vaker dan wij. Wanneer je in Zweden een pakketje bestelt, vragen de bezorgdiensten dit persoonsnummer op. Het is dus niet onverstandig om dit voor de verhuizing naar Zweden al op orde te hebben. 

Verhuizen naar Zweden

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat verhuizen naar Zweden. Maar nu begint het eigenlijk pas. Voordat u kunt genieten van de prachtige meren en uitgestrekte bossen moet u er eerst wel naar toe verhuizen. Wij willen en kunnen u daar absoluut bij helpen. Als Zweden-specialist verdiepen wij ons in uw wensen. Totale ontzegging is ons streven, u heeft immers genoeg aan uw hoofd.

Elias uit Stockholm: "Doet netjes wat er is afgesproken, lijkt normaal maar is helaas een uitzondering", via klantenvertellen.nl

Om deze reden willen wij dan ook al uw verhuiszorgen op ons nemen. Van begin tot eind bent u bij Van Rooijen aan het juiste adres! Zo kunt u via onze website gemakkelijk uw eigen offerte samen stellen of contact met u op laten nemen. 


Groupage Zweden - Mogelijkheden 

Omdat Van Rooijen verhuizingen elke week naar Zweden rijdt, kunt u ook profiteren van groupage verhuizingen. Wij transporteren uw inboedel samen met die van anderen in een keer naar Zweden. Hiermee bespaart u flink op de verhuiskosten.

U kunt ook uw complete verhuizing aan ons overlaten. Van het begin tot het eind nemen wij u alle zorgen uit handen. Het in- en uitpakken van uw goederen, het demonteren en monteren van uw meubels, het transport, is bij Van Rooijen verhuizingen in vertrouwde handen. En mocht u toch zelf uw inboedel willen inpakken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dat scheelt voor u in de kosten en wij zorgen voor een veilig transport.

Lees hier meer over groupage verhuizingen, complete verhuizingen of verhuistransport.
Via klantenvertellen.nl hebben wij van onze klanten maar liefst een 9.4 gekregen. Deze beoordeling is gebaseerd op 23 inzendingen en hier zijn we natuurlijk trots op!

We kunnen ons voorstellen dat je direct een offerte wilt opvragen, en dat kan dan ook! Mochten er nog meer vagen zijn of onduidelijkheden over uw verhuizing naar Zweden? Dan kun je via onderstaand formulier contact met ons opnemen, of ons bellen op +316 295 102 55.

Geïnteresseerd in meer informatie?

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op.

Bij het verzenden van het formulier gaat u akkoord met ons privacybeleid.
of
vraag direct een offerte aan

Route naar Zweden

Elke week rijden wij langs de volgende grote steden:
Malmö, Halmstad, Göteburg, Karlstad, Stockholm, Linköping, Kalmar, Karlskrona en Kristianstad.

Ook andere plaatsen in Zweden behoren tot de mogelijkheden, zoals:
Arjeplog, Åmål, Arvidsjaur, Borås, Borlänge, Falkenberg, Gävle, Helsingborg, Jokkmokk, Jönköping, Karlskoga, Karlskrona, Kristinehamn, Kungsbacka, Lund, Mariastad, Örebro, Oskarshamn, Östersund, Överkalix, Pitea, Sandviken, Skara, Skövde, Skellefteå, Stenungsund, Strömsund, Sundsvall, Sunne, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Varberg, Värnamo, Västervik, Växjö, Vimmerby en Ystad.

© 2023 Van Rooijen verhuizingen Disclaimer Voorwaarden Privacy- & cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter