Truck on road in Norwegian fjord on sunset. Lofoten islands, Norway. Motion blur

Home Diensten Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Bij Van Rooijen verhuizingen begrijpen we als geen ander dat een internationale verhuizing een grote stap is. Of u nu binnen Europa verhuist of naar een andere kant van de wereld, er komt veel bij kijken. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en zonder problemen verloopt.

Met meer dan 40 jaar ervaring in verhuizingen van en naar Scandinavië zijn wij dé specialist in internationale verhuizingen. Onze ervaren verhuizers weten precies wat er komt kijken bij een internationale verhuizing en hebben de juiste kennis en ervaring om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Wij bieden diverse verhuispakketten aan die we afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften.

Bij een internationale verhuizing komen er vaak veel vragen op. Hoe zit het bijvoorbeeld met de verzekering van uw inboedel tijdens transport, of met de douaneformaliteiten in het land van bestemming? Wij staan u graag bij met professioneel advies en kunnen u helpen bij het invullen van de benodigde documenten.

Wilt u weten wat de kosten zijn van uw internationale verhuizing? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan. Wij bieden betaalbare en zorgeloze verhuizingen aan en denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen kunt beginnen aan uw nieuwe avontuur in het buitenland.

Snel een vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn voor uw verhuizing? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte. U kunt ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie of om direct een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.


Onze route

Benieuwd naar onze routes en wanneer wij uw verhuizing uit kunnen voeren? Kijk hieronder voor de aankomende routes!

Onze diensten